Senior UX-designere (Trondheim)

Vi ønsker oss flere innsiktssterke konsulenter.

Camilla_innsiktWS_1340x828_2017
Å starte med brukerinnsikt og tydelige verdiløfter
sikrer gode løsninger som treffer.

Kantega jobber vi for å begeistre brukere, og lage løsningene kundene ikke klarer seg uten. På kundelisten finner du blant annet Fiskeridirektoratet, Flytoget, Fixrate, Oslo Kommune og SpareBank 1. Vi er ofte med hele veien fra innsiktsarbeid til løsningen blir tatt i bruk. Kundene våre ønsker seg mer, og vi skulle gjerne vært flere.

Ønskelista vår

Du er allsidig og har innsiktsarbeid som kjernekunnskap, men gjerne i kombinasjon med prosess, design eller frontend-utvikling. Å ha flere bein å stå på er en kjempestyrke.

I innsiktsarbeidet er du god til å kartlegge:

- Hvilke resultater ønsker virksomheten du jobber med
- Hva er brukernes behov

Innsikten bruker du til å lage helhetlige løsninger som virker. Løsningene realiserer du igjennom gode konsepter, struktur og gjennomtenkte interaksjoner. Dette gjør du i tett dialog med kunden, andre i teamet og ved å komme tidlig inn i prosjektet.

Vi ønsker at du er faglig engasjert og at du ønsker å påvirke fagmiljøet med teori og erfaringer.

Utfordringer som frister deg

I Kantega er vi gode på å forene godt design med elegant teknologi. Da er det viktig å ha tverrfaglige team som jobber tett og godt. Dette er noe vi legger vekt på. I prosjektene våre sitter designere og utviklere sammen. Og sammen får vi til de utroligste ting.

Profil

Du har utdanning minimum på Bachelornivå innen relevante fagområder, med 5 års erfaring eller mer fra lignende arbeid. Vi ønsker at du er en god lagspiller som får ting til å skje. Gode norsk- og engelskkunnskaper er et krav. 

Et godt miljø og 1000 aksjer i velkomstgave

Vi tilbyr en spennende rolle i et hyggelig og prisbelønnet arbeidsmiljø. Du får muligheten til å være med på å bygge videre på suksesshistorien Kantega. God fastlønn ligger i bunn. I tillegg får alle ansatte medeierskap. De første 1000 aksjene får du i velkomstgave ved ansettelse!

CV og søknad

Send CV og søknad til Camilla, leder for strategi- og konseptutvikling: camilla.wadseth@kantega.no