Senior UX-designere

Innsiktssterke konsulenter til vår UX-avdeling i Oslo

I Kantega får alle sin del av kaka

Hans-Jørgen og Øyvind står på for kundene og deler overskuddet til slutt

I Kantega jobber vi for å begeistre brukere, og lage løsningene kundene ikke klarer seg uten. På kundelisten finner du blant annet Forbrukerrådet, Flytoget, Oslo Kommune og SpareBank1. I avdelingen for brukeropplevelse i Oslo er vi for tiden åtte dyktige UX-hoder. Kundene våre ønsker seg mer.

Ønskelista vår

Du har innsiktsarbeid som ditt spesialfelt og er god på å kartlegge:

- Konkrete resultater virksomheten du jobber med vil oppnå
- Brukernes behov

Innsikten bruker du til å lage helhetlige løsninger som virker. Løsningene realiserer du igjennom gode konsepter, struktur og gjennomtenkte interaksjoner. Dette gjør du i tett dialog med kunden og andre i teamet.

Vi ønsker at du er faglig engasjert og at du ønsker å påvirke fagmiljøet med teori og erfaringer.


Utfordringer som frister deg

I Kantega er vi gode på å forene godt design med elegant teknologi. Da er det viktig å ha tverrfaglige team som jobber tett og godt. Dette er noe vi legger vekt på. I prosjektene våre sitter designere og utviklere sammen. Og, sammen får vi til de utroligste ting.


Profil

Du har utdanning minimum på Bachelornivå innen relevante fagområder, med 5 års erfaring eller mer fra lignende arbeid. Vi ønsker at du er en god lagspiller som får ting til å skje. Gode norsk og engelskkunnskaper er et krav. 


Et godt miljø og 1000 aksjer i velkomstgave

Vi tilbyr en spennende rolle i et hyggelig og prisbelønnet arbeidsmiljø. Riktig kandidat får muligheten til å være med på å bygge videre på suksesshistorien Kantega. God fastlønn ligger i bunn, i tillegg tilbys alle ansatte medeierskap i selskapet. De første 1000 aksjene gir vi i velkomstgave ved ansettelse!

CV / Søknad

Send CV og søknad til Pål Einar, Leder UX-avd: paal.braathen@kantega.no

Søknadsfrist snarest.