Integrasjon - utvikler og arkitekt

En jobb for deg som syns det er spennende å finne gode løsninger for integrasjon av løsninger.


Vi utvikler og forvalter avanserte integrasjonsløsninger med høye krav til kvalitet og sikkerhet for flere av Norges ledende virksomheter. Vi vil gjerne at du også er med på å videreutvikle fagområdet hos oss. 

Kantega har svært sterk kompetanse på blant annet web services og web services-sikkerhet. Våre konsulenter har arbeidet med web services og integrasjonsarkitektur i mer enn 14 år. Vi trives også godt som rådgivere for kunden ved spørsmål om integrasjonsplattform og arkitektur.

En jobb i Kantegas integrasjons-miljø byr på store faglige utviklingsmuligheter. 

Ved å jobbe sammen med oss vil du få erfaring med:

  • Integrasjon i komplekse miljøer

  • Design og utvikling av tjenester/WebServices

  • SOA rammeverk

  • Domenemodellering og kartlegging av tjenester

  • Integrasjonsarkitektur, SOA patterns og antipatterns

  • Interessante prosjekter for noen av landets største bedrifter

  • Rådgivning overfor kunder rundt alt som har med integrasjon å gjøre


Som medarbeider i Kantega kreves det at du alltid tenker på kundens beste, og evner å omsette bruker- og forretningsbehov til gode løsninger. Du er faglig sterk, ansvarsbevisst, kommunikativ og setter pris på et godt og samarbeidende arbeidsmiljø. Du brenner for å løse avanserte problemstillinger på en gjennomtenkt og enkel måte.


Vi ønsker oss kollegaer som setter pris på en bedriftskultur som er bygget på likeverd og samhold. I Kantega vil du oppleve full likestilling i forhold til lønn, innflytelse og karrieremuligheter.

Vi legger vekt på godt sosialt miljø, gode velferdsordninger, og familievennlige arbeidsforhold. De siste 6 år har vi blitt kåret til en av Norges og Europas beste arbeidsplasser.

Hvis du føler deg hjemme i denne beskrivelsen, har vi kanskje arbeidsplassen for deg.

Ta kontakt med Ingunn, ingunn.moen@kantega.no